Tietoa ja tukea potilaille, omaisille ja hoitajille
Me Janssenilla uskomme yhteistyöhön potilaiden ja terveydenhuollon tarjoajien kanssa. Näkemällä potilaat kumppaneinamme voimme ymmärtää, kuinka voimme vastata heidän tarpeisiinsa paremmin ja parantaa potilaan terveysmatkaa. Potilaan sitoutuminen tarkoittaa yhteistyötä ja potilaan äänen integroimista, jotta voimme parantaa potilaan matkan jokaista vaihetta - oireiden alkamisesta toipumisen jälkeen. Varhaisessa ja läheisessä kontaktissa potilaiden kanssa on kauaskantoisia etuja, ja tiedämme, että sitoutuneet potilaat pystyvät paremmin tekemään tietoisia päätöksiä hoidostaan.
Keuhkosyöpä on Suomessa kolmanneksi yleisin syöpä sekä miehillä että naisilla. Siihen sairastuu joka vuosi lähes 1 800 miestä ja 1 100 naista. Noin 10 prosenttia miesten ja 7 prosenttia naisten kaikista uusista syövistä on keuhkosyöpää.
Tämä sivusto tarjoaa tietoa eturauhassyövästä ja sen vaikutuksista sairastuneen elämään. Syövän kaltaisen vakavan sairauden käsitteleminen voi olla vaikeaa. Miten sairaus vaikuttaa arkeen kuten tunteisiin, seksuaalisuuteen ja sukupuolielämään? Sivustolla on myös hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat elämänlaadun säilyttämisessä.
Tämä sivusto tarjoaa tietoa psoriasiksesta ja tukea sitä sairastaville ja läheisille. Sairauden hoidossa on tärkeää, että psoriasista sairastava osallistuu oman hoitonsa suunnitteluun ja sitoutuu siihen pitkäjänteisesti. Haluammekin rohkaista psoriasista sairastavia keskustelemaan hoitovaihtoehdoista lääkärin kanssa.
Masennuksesta voi toipua, kun saa tehokasta hoitoa. Ratkaiseva tuki -sivustolla tarjoamme tutkittua tietoa ja tukea tehokkaan hoidon hakemiseen sekä masennusta sairastaville että heidän läheisilleen.
Syöpä voi yllättää niin sinut kuin läheisesi. Yllättävän sairauden iskiessä omalle kohdalle, jokainen meistä toivoo, että Suomessa on saatavilla vaikuttavin ja nykyaikaisin hoito. Älä hukkaa aikaa –kampanjan tarkoituksena on edistää suomalaista syövänhoidon tasoa.
Krooninen lymfaattinen leukemia (KLL) on syöpäsairaus, jossa elimistöön – luuytimeen, vereen, imusolmukkeisiin ja pernaan – kertyy toiminnaltaan vajavaisia lymfosyyttejä, immuunijärjestelmään liittyviä valkosoluja. KLL:n kulku voi vaihdella hitaasta hyvin aggressiiviseen.