Tervetuloa Janssen With Me-sivulle

Tervetuloa Janssen With Me-sivulle

Meidän aloitteemme

Me Janssenilla uskomme yhteistyöhön potilaiden ja terveydenhuollon tarjoajien kanssa. Näkemällä potilaat kumppaneinamme voimme ymmärtää, kuinka voimme vastata heidän tarpeisiinsa paremmin ja parantaa potilaan terveysmatkaa. Potilaan sitoutuminen tarkoittaa yhteistyötä ja potilaan äänen integroimista, jotta voimme parantaa potilaan matkan jokaista vaihetta - oireiden alkamisesta toipumisen jälkeen. Varhaisessa ja läheisessä kontaktissa potilaiden kanssa on kauaskantoisia etuja, ja tiedämme, että sitoutuneet potilaat pystyvät paremmin tekemään tietoisia päätöksiä hoidostaan.

HYVÄÄ ELÄMÄÄ – keuhkosyövästä huolimatta

Keuhkosyöpä on Suomessa kolmanneksi yleisin syöpä sekä miehillä että naisilla. Siihen sairastuu joka vuosi lähes 1 800 miestä ja 1 100 naista. Noin 10 prosenttia miesten ja 7 prosenttia naisten kaikista uusista syövistä on keuhkosyöpää.12

Mikä on multippeli myelooma?
Multippeli myelooma on yksi aikuisten yleisimmistä verisyövistä ja siihen sairastuu 350–400 henkilöä vuosittain.3 Multippeli myelooma on parantumaton sairaus, mutta aktiivisen hoidon ansiosta on mahdollista pidentää multippeli myeloomaa sairastavien elinajan ennustetta ja säilyttää elämänlaatu mahdollisimman hyvänä.
Pulmonaaliarteriahypertensio (PAH)
PAH:iin voi sairastua kuka tahansa, milloin tahansa. Sairaus huonontaa elämänlaatua, rajoittaa arkipäivää ja lyhentää elämää. Tästä syystä ensisijainen tavoitteemme on pidentää näiden potilaiden elinaikaa, kuten myös parantaa heidän elämänlaatuaan.
Eturauhassyöpä

Tämä sivusto tarjoaa tietoa eturauhassyövästä ja sen vaikutuksista sairastuneen elämään. Syövän kaltaisen vakavan sairauden käsitteleminen voi olla vaikeaa. Miten sairaus vaikuttaa arkeen kuten tunteisiin, seksuaalisuuteen ja sukupuolielämään? Sivustolla on myös hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat elämänlaadun säilyttämisessä.

Kaikki keinot kokeiltu?

Tämä kampanja haluaa rohkaista psoriasista sairastavia keskustelemaan hoitovaihtoehdoista lääkärin kanssa. Sairauden hoidossa on tärkeää, että psoriasista sairastava osallistuu oman hoitonsa suunnitteluun ja sitoutuu siihen pitkäjänteisesti.

Ratkaiseva tuki

Masennuksesta voi toipua, kun saa tehokasta hoitoa. Ratkaiseva tuki -sivustolla tarjoamme tutkittua tietoa ja tukea tehokkaan hoidon hakemiseen sekä masennusta sairastaville että heidän läheisilleen.

Älä hukkaa aikaa

Syöpä voi yllättää niin sinut kuin läheisesi. Yllättävän sairauden iskiessä omalle kohdalle, jokainen meistä toivoo, että Suomessa on saatavilla vaikuttavin ja nykyaikaisin hoito. Älä hukkaa aikaa –kampanjan tarkoituksena on edistää suomalaista syövänhoidon tasoa.